Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Briel Software
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii IT - abonamente in Timisoara
5 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca doriti sa optati pentru un abonament de consultanta si service pc, nu trebuie decat sa ne contactati, si un reprezentant Briel va veni la dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a analiza situatia dumneavoastra, si pentru a va inainta o propunere de colaborare personalizata.Fara nici o obligatie!

Basic 5 Euro/ Pc

Abonamentul Basic acopera nevoile de baza ale oricarei compani avand un tarif realmente accesibil!
Cu doar 5 euro/ Pc beneficiati de suport tehnic ori de cate ori aveti nevoie eliminand astfel timpii morti in care angajatii dvs. se straduie sa rezolve problemele intalnite in utilizarea calculatoarelor si perifericelor.

Plus 10 Euro/ Pc

Este un abonament de recomandat tuturor companiilor, avand un raport echilibrat intre serviciile incluse, timpul de raspuns si numarul de deplasari gratuite pe luna.

Daca doriti sprijin in intretinerea calculatoarelor cat si protectie la eventualele defectiuni ce pot aparea, acest tip de abonament este solutia ideala.

Business 15 Euro/Pc

Special conceput pentru afacerile de anvergura, in care sistemul de calcul reprezinta un element critic si in care solutionarea eventualeleor probleme trebuie sa se faca in regim de urgenta.

Acest abonament cuprinde toata gama de servicii it, acoperind in totalitate necesitatile orcarei companii eliminand nevoia unui angajat specializat intern.
Din Gura in Gura